Tanácsok a vásárláshoz

Nem tud dönteni, hogy melyik gyermekszállító-utánfutót válassza? 

A döntés megkönnyítése érdekében – azt tapasztaljuk –, hogy először három fő kérdést kell megválaszolni:

1. Kizárólag kerékpározásra szeretné használni a terméket, vagy többfunkciós sporteszközre van szüksége, azaz használná futáshoz, görkorcsolyázáshoz, esetleg síeléshez is az utánfutót?

2. Melyik márkában gondolkozik? Jelenleg az ár-érték arányban kiváló, megbízható német minőségű Qeridoo gyártó modelljeit kínáljuk

3. Egy vagy kétszemélyes modellben gondolkodik?

----

1. Mire használja az utánfutót?

Futáshoz, görkorcsolyázáshoz, esetleg sífutáshoz a magasabb kategóriájú utánfutókat ajánljuk bármelyik gyártó termékeiről is legyen szó. Fontos továbbá, hogy ezekhez a sportokhoz olyan modellt (esetleg alapmodellt kiegészítővel) kell választania, amely kéziféket is tartalmaz az alapfelszerelése részeként vagy kiegészítőként megvásárolható hozzá. Mind a Qeridoo márka rendelkezik ilyen modellel: futáshoz, görkorcsolyázáshoz inkább a Qeridoo Sportrex vagy Kidgoo ajánlottak. Ezeken kívül számos további, a döntést megkönnyítő információval szolgálnak az adott termékkategóriáknál található összefoglaló táblázatok is.

Mindként márkának van futásra is alkalmas modellje, ill. mindkét márkához kapható – külön kiegészítőként – babahordozó (egyes Qeridoo utánfutókhoz Maxi cosi autós hordozó is csatlakoztatható nálunk kapható adapterrel) is, így akár 1 hónapos, hat hetes csecsemők utaztatására is alkalmassá tehetők az utánfutóink.

---

2. Melyik márka, esetleg melyik termék lehet az Ön számára a megfelelő?

német Qeridoo márka mindhárom modellének egyértelmű előnye a kiváló ár/érték aránya. A német Qeridoo cég utánfutói számos extra tulajdonsággal rendelkeznek és több termékük is előkellő teszteken tesztgyőztesként is szerepelt.

A Qeridoo Speedkid modell mérete a legvonzóbb. Ezt tapasztalataink szerint azok a családok választják elsősorban, akik kétszemélyes változatban gondolkoznak és ugyan szeretnék autóval szállítani az utánfutójukat, de az autójuk csomagtartója kisebb. A Speedkid modell csak kétszemélyes kivitelben kapható és egyértelmű előnye a kedvező ára mellett a kompakt mérete.

A Qeridoo márka legnépszerűbb terméke a Sportrex utánfutó, amely mind egy-, mind kétszemélyes kivitelben is elérhető. Ár érték aránya a többi utánfutóhoz képest verhetetlen. A mi családunk a Sportrex modellt használja.

 A Kidgoo a Qeridoo márka legmagasabb kategóriájú terméke, ami a Sportrexhez hasonlóan szintén kapható egy- és kétszemélyes változatban is, és elérhető tárcsafékkel, vagy anélkül is. Mindemellett kiválóan alkalmas – a kiegészítőként kapható ún. jogger-kerékkel – futáshoz és görkorcsolyázáshoz is. 

---

3. Egy- vagy kétszemélyes utánfutóban gondolkozik.

Az egyszemélyes változat előnye, hogy valamivel (kb. 10 cm-rel) keskenyebb, ami pont elég lehet ahhoz, hogy egy-egy ajtón vagy egyes üzletekben a kasszánál átférjen a járgány. A Qeridoo utánfutókra jellemző, hogy viszonylag keskenyek, de ha valóban szempont a szélesség és nem kell két gyereket fuvarozni, akkor az egyszemélyes modellek jelenthetik a megoldást. 

A kétszemélyes változat vitathatatlanul valamivel szélesebb, viszont a plusz hely miatt lényegesen nagyobb szabadságot enged a felhasználásában, pl. legyen szó akár arról, ha egy megfáradt nagyobb testvért kell soron kívül esetleg utasként felvenni. Azt tapasztaljuk, hogy a kereslet a kétszemélyes utánfutók iránt egyértelműen nagyobb.

Az egyes termékeknél található összehasonlító táblázatok (méret, egyéb műszaki jellemzők, felszerelések/tartozékok és külön megvásárolható kiegészítők) további segítséget nyújthatnak a vásárlásban (Qeridoo).

---

Ha kérdése maradt, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Webáruház készítés