Szállítás

A termékeket a megrendeléstől számítva jellemzően 1 vagy 2 héten belül veheti át személyesen, vagy tudjuk szállítani. A szállítás várható időpontjáról minden esetben értesítjük Önt. Egyes utánfutóink raktárkészleten vannak, a pontos készletről érdeklődjön elérhetőségeinken keresztül. (A kétszemélyes Thule utánfutók esetében előfordulhat 4 hetes szállítási határidő.)

 

A terméket átveheti személyesen Budapesttől egy lépésre, Gyálon. A pontos átvételi hely ez esetben:

2360 Gyál, Vecsési út 13.

Személyes átvételre telefonon, vagy emailen előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

A személyes átvétel díja természetesen 0 Ft.

----

Nagyobb csomagjainkat, így többek között a kerékpáros utánfutóinkat az XXL Futár szállítja ki.

A nagyobb csomagok kiszállításának a díja bruttó 9950 Ft. Utánvét esetén az utánvétel díja plusz 190 Ft a szállítási díjon felül. 

Bővebb információ: https://www.xxlfutar.hu/

----

Kisebb csomagjaikat – azaz az utánfutókat és egyes nagyobb termékeket nem – a Foxpost futárszolgálat szállítja ki Önöknek házhoz. Mi számít kisebb csomagnak? Az a csomag, amely max. 60 cm x 36 cm x 62 cm méretű és 25 kg tömegű. 

A kisebb csomagok kiszállításának a díja bruttó 2399 Ft. Utánvét esetén az utánvétel díja plusz 190 Ft a szállítási díjon felül. 

 ----

Kisebb csomagjaik szállítását FoxPost csomagautomatába is kérheti. Így a szállítási díj bruttó 990 Ft. Utánvét esetén az utánvétel díja plusz 190 Ft a szállítási díjon felül. 
Itt is a maximális méret és tömeg: 60 cm x 36 cm x 62 cm és 25 kg

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

 

Webáruház készítés