Rólunk

Kezdetekben könnyedén hurcoltuk az első és második gyermekünket magunk mögött gyerekülésben, de amikor a család létszáma 5 főre bővült, stratégiát kellett váltanunk: a két kisebbet valahogy egy ezközre/eszközbe kellett ültetni, így született meg az elhatározás, hogy utánfutót vásárolunk. Tudjuk mennyire fontos a biztonság és a kényelem a kerékpározás területén, hiszen ma már 3 kisgyermekkel kiegészülve bírkózunk meg a (nem)mindennapi kihívásokkal. Egy mondatban, de velősen: „Mi egy bringás család vagyunk!”

 

Igazából már 2016-ban (előrelátóan), a 3. csemeténk tervezése előtt döntöttünk úgy, hogy szükségünk lesz egy „szállító eszközre”, amely továbbra is biztosítja nekünk a szabad kerékpározás örömét.  Egy régebbi Chariot (ma már Thule) kétszemélyes kerékpár utánfutóra esett a választásunk, hiszen nem csak bringával, de babakocsiként is nagyon hasznosnak véltük. Nem volt probléma elindulni a nagymamához pár hónapos babával és 2 nagyobbacskával úgy, hogy senki se fáradjon el, legfeljebb Anyu és Apu.

Őszintén bevalljuk, hogy amikor karácsony estéjén nem szerettünk volna autóba ülni, (mert ugye koccintani legalább ekkor illik), akkor a gyerekek mellett még a sok ajándékot is a bringás futóba pakoltuk be, természetesen a gyerekek legnagyobb örömére, hiszen mint egy álomban: kényelemben és sok-sok ajándékkal körülölelve utazhattak hazáig.

A Qeridoo, mint márka, a másik futó kiöregedésével és extra kényelmével, plusz szolgáltatásaival vált befutóvá nálunk, de egy teszt erejéig vendégeskedett nálunk egy Hamax utánfutó is.

Immár a legkisebb 4 éves fiúcskánk élvezheti a Qeridoo adta kényelmet, hiszen neki még pótkerekekkel száguld a bringája, de íly módon neki sem kell kimaradnia egy-egy hosszabb túrából!

 

Higgyék el, klassz dolog egész kicsi gyerekekkel kerékpározni!


Kérdéseik esetén keressenek minket bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén!

Márkusné Braunmüller Nikoletta
Márkus Dávid
hello@babybike.hu

Webáruház készítés