Thule Chariot Cross 2 (Alaska)

Thule Chariot Cross 2 (Alaska)
A Thule Chariot Cross ideális választás azon szülők részére, akik nem kívánnak lemondani az olyan prémium-felszereltségről, mint az állítható ülés és a szintén állítható rugózás.
441 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Thule Chariot Cross 2 2019 egyike az új Thule Chariot modelleknek. A Cross az egykori Thule Chariot Cheetah modell újratervezett változata. A Cross a többi Thule Chariot modellhez hasonlóan mind egy-, mind kétszemélyes kivitelben is kapható. Az egyszemélyes változat a Chariot Cross 1, a kétszemélyes a Chariot Cross 2. Mindegy, hogy az egy- vagy a kétszemélyes modellt választja, a kerékpáros csatlakozó rúd és a babakocsikerekek valamennyi modell esetén a szett részét képezi.

A Thule Chariot Cross ideális választás azon szülők részére, akik nem kívánnak lemondani az olyan prémium-felszereltségről, mint az állítható ülés és a szintén állítható rugózás.

 

A Cross modell ára a Thule Chariott kategória közepes felszereltségű és egyben árfekvésű terméke. Lényegesen olcsóbb, mint a Sport változat, azonban a kényelmi elemek nagy többségével a Cross változat rendelkezik. Az utánfutó ülése egyszerűen és gyorsan hátradönthető, mégpedig a kétszemélyes modell esetén a két ülés egymástól függetlenül dönthető. A Thule Chariot Cross utánfutója a gyerekek számára is különlegesen kényelmes utazást biztosít, mivel az ülései kiválóan párnázottak, a lengéscsillapítási rendszere pedig elnyeli az utak egyenletlenségéből adódó rázkódás nagy részét, védve ezáltal a gyermekeket az ütődésektől és növeli a komfortot.

 

Fék külön kiegészítőként kapható a Thule Chariot Cross utánfutókhoz. Ha olyan utánfutót keres, ami a hétköznapok során is jó szolgálatot tesz, de sportoláshoz is jól használható, akkora Chariot Cross a megfelelő választás lehet az Ön számára.

 

A szett részét képezi a kerékpáros csatlakozó rúd, amivel – a Thule többi kerékpáros utánfutójához hasonlóan –könnyen, gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a biciklihez az utánfutó. Mivel az utánfutó igazán gyorsan és viszonylag kis méretűre össze is csukható, így egyszerűen szállítható autóban is.

 

A régebbi modellekkel ellentétben valamennyi 2019-es Thule Chariot típusok, így a Chariot Cross modell esetében is – a kerékpáros csatlakozó rúdhoz hasonlóan – a babakocsikerekek a szett részét képezik, azokat nem külön kell megvásárolni. Külön előny, hogy ezek (fordítva) az utánfutóhoz csatlakoztathatók akkor is, amikor azok nincsenek használatban, kizárva is annak a lehetőségét, hogy azok elvesznek utazás közben. További újítás, hogy a tolókar fokozatosan állítható és nem csak két pozíciója van már.

 

A legnagyobb különbség a Chariot Lite modellhez viszonyítva, hogy a Cross változatnál a gyermekülés hátradönthető és a lengéscsillapító is állítható. Ehhez hozzájön még az is, hogy a Lite modellhez képest nagyobb a csomagtartója. Fék külön kiegészítőként vásárolható hozzá.

 

Ha olyan utánfutót keres, ami futáshoz és görkorcsolyázáshoz is kitűnően használható, akkor a Thule Chariot Sport utánfutó lehet az Ön számára a megfelelelő választás a Thule modellek közül, mivel a Sport modell alapfelszereltségét képezi a tárcsafékes kézifék, ezen kívül a szellőzése is megfelelőbb.

 

Thule Chariot Cross 2 főbb jellemzői:

 • 4 tevékenység: kerékpár, futás, sétálás, és sífutás
 • kompakt méretre összecsukható - szállítása és tárolása könnyen megoldható
 • dönthető ülés - egy kézzel működtethető mechanizmus, kétszemélyes kocsiknál egymástól függetlenül dönthetők az ülések
 • Thule VersaWing rendszer - gyors váltást tesz lehetővé a felhasználási körök között
 • állítható rugózás biztosítja a "zökkenőmentes" utazást
 • komfortos, párnázott ülés - kivehető, könnyen tisztítható
 • XL tároló hely - több minden eltárolható benne
 • Thule Click and Store - Az éppen nem használt kitek a kocsin tárolhatók, dedikált helyeken, hogy a sporttevékenységek közötti váltás igazán gyors legyen
 • váz: alumínium
 • mérete összecsukva: 85,5 x 62 x 37,5 cm
 • terhelhetősége: 45 kg
 • fékezés: opcionálisan kiegészíthető (Thule Chariot dobfék rendszer - 20201505)
 • háttámlája könnyen dönthető, 2 fokozatban
 • súlya az ülőrésszel együtt: 14,5 kg
 • garancia: a vázra 10 év, a szövetre 2 év

 

Adatok
Cikkszám
10202014
Tömeg
16 kg/db
Webáruház készítés