Thule Chariot Sport 1 (sárga - kék)

Thule Chariot Sport 1 (sárga - kék)
Thule Chariot Sport 1 (sárga - kék)
A Thule Chariot Sport az új Thule Chariot utánfutók legmagasabb kategóriájú terméke. A 2019-es Sport modell a Thule Chariot CX megújult változata. A Thule Chariot Sport utánfutó egy- és kétszemélyes változatban is elérhető (Thule Chariot Sport 1 és 2) a babybike oldalán.
494 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Thule kerékpáros utánfutói alapvetően két kategóriába különülnek el: 1) csak kerékpáros utánfutók, 2) többfunkciós utánfutók csoportjaiba.

Az egyik – egyébként a legmarkánsabb – kategóriát a töbfunkciós járművek csoportja jelenti, amely esetében a kerékpáros utánfutóvá alakítás „csak” mint egyik lehetőség jelenik meg az egyéb funkciók (futóbabakocsi és sí-utánfutó) mellett. Ezek a Thule Chariot többfunkciós gyermek utánfutók csoportjába tartoznak. Ennek a kategóriának három típusát találja meg nálunk, mégpedig a Thule Chariot Lite, a Cross és a Sport típusokat, azoknak is mind az egy-, mind a kétszemélyes változatát.

A Thule Chariot Sport az új Thule Chariot utánfutók legmagasabb kategóriájú terméke. A Sport modell a Thule Chariot CX megújult változata. A Thule Chariot Sport utánfutó egy- és kétszemélyes változatban is elérhető (Thule Chariot Sport 1 és 2) a babybike oldalán.

A Thule Chariot Sport utánfutó ideális választás azon sportos szülők számára, akik a magas felszereltségű és kényelmi fokozatú kerékpáros utánfutót futáshoz, görkorcsolyázáshoz és akár sífutáshoz is szeretnék használni. A Sport modell ugyanis számos különleges funkciót is rejt magában, úgymint pl. a kézifékként működő tárcsaféket, vagy a kivehető oldalsó ablakokat. Utóbbi gondoskodik például a tökéletes szellőzésről. Az ülés egyszerűen és gyorsan hátradönthető. A Thule top terméke, a Chariot Sport utánfutó a gyerekek számára is különlegesen kényelmes utazást biztosít, mivel az ülései kiválóan párnázottak, a lengéscsillapítási rendszere pedig elnyeli az utak egyenletlenségéből adódó rázkódás nagy részét, védve ezáltal a gyermekeket az ütődésektől és növeli a komfortot.

A szett részét képezi a kerékpáros csatlakozó rúd, amivel – a Thule többi kerékpáros utánfutójához hasonlóan –könnyen, gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a biciklihez az utánfutó. Mivel az utánfutó igazán gyorsan és viszonylag kis méretűre össze is csukható, így egyszerűen szállítható autóban is.

A régebbi modellekkel ellentétben valamennyi 2019-es Thule Chariot típusok, így a Chariot Sport modell esetében is – a kerékpáros csatlakozó rúdhoz hasonlóan – a babakocsikerekek a szett részét képezik, azokat nem külön kell megvásárolni. Külön előny, hogy ezek (fordítva) az utánfutóhoz csatlakoztathatók akkor is, amikor azok nincsenek használatban, kizárva is annak a lehetőségét, hogy azok elvesznek utazás közben.

A legnagyobb különbség a Chariot Cross modellhez viszonyítva, hogy a Sport változat beépített fékkel rendelkezik és az oldalablakai is kivehetők. Még nagyobb előnye a Sport változatnak a Cross vagy a Lite verzióhoz képest, hogy ez a változat csomagtartója úgy rögzíthető, hogy futásnál ne zavarja a futó lábát, tehát nagyobb szabadságot és kényelmet biztosít a futó számára. Magas, hosszú lábú személyek esetében – amennyiben azok futásra is kívánják használni a kerékpáros utánfutót – a Thule Sport modelljei jelentik a tökéletes választást.

Thule Chariot Sport 1 főbb jellemzői:

 • 4 tevékenység: kerékpár, futás, sétálás, és sífutás
 • kompakt méretre összecsukható - szállítása és tárolása könnyen megoldható
 • dönthető ülés - egy kézzel működtethető mechanizmus
 • Thule VersaWing rendszer - gyors váltást tesz lehetővé a felhasználási körök között
 • állítható rugózás biztosítja a "zökkenőmentes" utazást
 • könnyen működtethető tárcsafék rendszer - még erősebb kontrol a meredekebb útszakaszokon
 • Climate Control Cocpit - eltávolítható panelek és rugalmasan használható árnyékolók segítenek az utasfülke hőmérsékletét kontrolálni
 • komfortos, párnázott ülés - kivehető, könnyen tisztítható
 • XL tároló hely - több minden eltárolható benne, helyzete a futásnál nem akadályozza a láb szabad, kényelmes mozgását
 • Thule Click and Store - Az éppen nem használt kitek a kocsin tárolhatók, dedikált helyeken, hogy a sporttevékenységek közötti váltás igazán gyors legyen
 • váz: alumínium
 • mérete összecsukva: 85,5 x 62 x 37,5 cm
 • terhelhetősége: 34 kg
 • fékezés: kézifékkel
 • háttámlája könnyen dönthető, 2 fokozatban
 • tömege az ülőrésszel együtt: 14 kg
 • garancia: a vázra 10 év, a szövetre 2 év

Adatok
Cikkszám
10201014
Tömeg
14 kg/db
Webáruház készítés