Blog

Megnyílt a webáruházunk, azaz rólunk

2018.09.08 15:57
Szabó Gergő
Szabó Gergő

babybike rövid története oda nyúlik vissza, hogy az öttagú családunknak komoly nehézséget okozott a logisztika. Úgy éreztük, már nem csinálunk mást, csak autóba be, autóból ki emelgetjük a gyerekeinket, illetve a babakocsit és parkolóhelyet keresünk. Nem ritkán napi 8 alkalommal csatoltuk be a három gyerekünket, a távolságok azonban gyalogosan leküzdhetetlennek bizonyultak. 

Biciklizni mindig is imádtunk. Egy kedves ismerősünk ajánlotta figyelmünkbe a babakocsivá is alakítható kerékpáros utánfutót és a hozzá kiegészítőként megvásárolható babahordozót. Piackutatást végeztünk, teszteket olvastunk, hetekig a témán lovagoltunk, lemértük többek között kétszer az óvoda és a bölcsőde ajtaját és végül a Qeridoo márka mellett döntöttünk, mert a) be tudtunk vele menni az oviba, bölcsibe, b) a Qeridoo Sportrex2 utánfutója egy számunkra hitelesnek tűnő összehasonlításon tesztgyőztes lett és c) nem utolsó sorban, ár-érték arányban verhetetlen. 

A legkisebb lányunk még csak egy éves múlt, de már több, mint ezer km van a „lábában”; hétközben a mindennapi logisztikában reformálta meg teljesen az életünket, hétvégén pedig remek családi kikapcsolódási formát találtunk a kerékpározásban, így mostanában nem az a kérdés, hogy mit csináljunk a hétvégén, hanem hogy hova tekerjünk. 

Mivel sokat használtuk mindketten, de főleg a feleségem az utánfutót, gyakran megállítottak minket, hogy érdeklődjenek róla. Ekkor érlelődött meg bennünk a gondolat, hogy érdemes lenne belevágnunk és másnak is megmutatni, milyen klassz dolog egész kicsi gyerekekkel kerékpározni. 

Kérdéseik esetén keressenek minket bizalommal!

Webáruház készítés