Blog

Hamarosan megérkeznek webáruházunkba a 2020. évi Qeridoo modellek, amelyekre a letisztultság és a fokozott kényelem és biztonság lesz a jellemző. A modellek választéka nem változott, a korábbi évekhez hasonlóan a Speedkid2, a Sportrex1 és 2, illetve a Kidgoo1 és 2 (utóbbiak ún. sport kivitelben is) várják a kis utasaikat. 

Az előző posztban ígértem, hogy a következő bejegyzés már tényleg a Velencei tó megkerüléséről fog szólni. Szóval, ahogy arról már a múlt héten írtam idén már többször megkerültük úgy a Velencei tavat családosan, hogy három gyerekünk egyike sem tekert még önállóan. Minden alkalommal viszonylag siettünk, a lehető legkevesebbet álltunk meg, mert nem akartunk a legkisebbünk türelmével visszaélni, és őt egész napra babaülésbe kényszeríteni (kb. fél éves volt ekkor).

Ha már van egy ilyen szuper biciklis utánfutónk, amit igazából a hétköznapi logisztikai nehézségeink leküzdésére vásároltunk, akkor gondoltuk, ideje kisebb túrákban is gondolkozni. Mit nekünk, hogy öten vagyunk! Mit nekünk, hogy egyikünk még nem tud járni! Mit nekünk, hogy a legidősebb sincs hat éves!

2018.09.08 15:57
Szabó Gergő
Szabó Gergő

babybike rövid története oda nyúlik vissza, hogy az öttagú családunknak komoly nehézséget okozott a logisztika. Úgy éreztük, már nem csinálunk mást, csak autóba be, autóból ki emelgetjük a gyerekeinket, illetve a babakocsit és parkolóhelyet keresünk. Nem ritkán napi 8 alkalommal csatoltuk be a három gyerekünket, a távolságok azonban gyalogosan leküzdhetetlennek bizonyultak. 

Webáruház készítés